Όλες οι κατηγορίες
Special Cargos Logistics

Αρχική σελίδα> Προϊόν > Special Cargos Logistics

Special Cargos Logistics

Παρουσιάζω

Η Dlink International Logistics έχει συσσωρεύσει πληθώρα εμπειρίας στις μεταφορές ειδικών φορτίων για μεγάλο χρονικό διάστημα και το πεδίο μεταφοράς της καλύπτει όλες τις χώρες σε όλο τον κόσμο, ειδικά στις κατηγορίες ηλεκτρονικών τσιγάρων και λαδιού καπνού, χημικών, μπαταριών και προϊόντων που περιέχουν μπαταρίες ( κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές κ.λπ.).


Χαρακτηριστικό

● 1.Ηλεκτρονικό τσιγάρο, αποστολή λαδιού ατμίσματος

Η μεταφορά ηλεκτρονικών τσιγάρων και λαδιού ατμίσματος είναι ένα από τα κύρια προϊόντα μεταφοράς της DLINK, η οποία έχει ισχυρά μεταφορικά πλεονεκτήματα. Η DLINK και πολλά μεγάλα εγχώρια εργοστάσια ηλεκτρονικών τσιγάρων έχουν ξεκινήσει μια μακροχρόνια συνεργασία μεταφορών, την οποία εμπιστεύονται οι πελάτες

Χωρίς όνομα-2

● 2.Μεταφορά μπαταριών και προϊόντων που περιέχουν μπαταρίες

Τα χρεωμένα προϊόντα ανήκουν στην ειδική κατηγορία μεταφορικών ειδών στις διεθνείς μεταφορές logistics, τα οποία πρέπει να παρέχουν την αντίστοιχη αναφορά αναγνώρισης και πιστοποιητικό πιστοποίησης κατά τη μεταφορά τους και στη συνέχεια να συνεργάζονται με συγκεκριμένα κανάλια αποστολής, η DLINK έχει σταθερά κανάλια και εμπειρία μεταφοράς στο μεταφορά τέτοιων αντικειμένων και μεγιστοποιεί την υπηρεσία με βάση τη διασφάλιση της ασφάλειας και της έγκαιρης εξυπηρέτησης.

● 3.Μεταφορά άλλων ειδών ειδικών ειδών

Μεταφορά άλλων ειδικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων: κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, χημικών προϊόντων, τροφίμων, προϊόντων περιποίησης δέρματος, μηχανημάτων και εξοπλισμού, ιατρικού εξοπλισμού κ.λπ.

Συχνές Ερωτήσεις
 • Q

  Τι είναι το Dlink Global;

  A

  Η Dlink Global έχει την έδρα της στο Shenzhen και έχει υποκαταστήματα στο Χονγκ Κονγκ, την Τσανγκσά, τη Σαγκάη και το Λος Άντζελες. Είναι μια πρώτης βαθμίδας διεθνής εταιρεία μεταφορών εμπορευμάτων που ειδικεύεται στη διεθνή επιμελητεία και τις μεταφορές για περισσότερα από 20 χρόνια. Η Dlink Global διαθέτει προσόντα όπως IATA/CATA/WCA/NVOCC και μπορεί να χειριστεί διάφορες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων διεθνών αεροπορικών μεταφορών, μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, μεταφοράς LCL (λιγότερο από φόρτο εμπορευματοκιβωτίων), μεταφορά φορτίου φορτίου, ναύλωση, αποθήκευση, παράδοση, τελωνειακή μεσιτεία, δήλωση επιθεώρησης , συλλογή φορτίων, ασφάλιση και πολλά άλλα.

 • Q

  Ποιες είναι οι συμφέρουσες υπηρεσίες και διαδρομές της Dlink Global;

  A

  Πλεονεκτήματα υπηρεσίας: Ξεκινώντας από την Κίνα/Χονγκ Κονγκ, η Dlink Global προσφέρει αεροπορικές υπηρεσίες εμπορευματικών μεταφορών με δρομολόγια που καλύπτουν την Ευρώπη, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και άλλες περιοχές.


  Εξειδικευμένες διαδρομές: Αποκλειστικές υπηρεσίες ναυλώσεων για διανομή σε εθνικό επίπεδο στη Ρωσία, καθιστώντας την Dlink Global την πρώτη κινεζική εταιρεία ναυλώσεων για τη Ρωσία.


  Project-Specific Routes: Εξειδικευμένες λύσεις μεταφοράς για ηλεκτρονικά τσιγάρα και vape oil, που χρησιμεύουν ως ένας από τους πρώτους μεταφορείς για αποστολές ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Κίνα.


  Εξειδικευμένες λύσεις: Η Dlink Global παρέχει επαγγελματικές λύσεις μεταφοράς για ιατρικό εξοπλισμό, όργανα, ηλεκτρονικά προϊόντα, αντιδραστήρια, μεγάλου μεγέθους φορτίο και άλλα.

 • Q

  Υπάρχουν περιορισμοί σε προϊόντα για διεθνείς αεροπορικές μεταφορές;

  A

  Τα αεροπορικά φορτία κατηγοριοποιούνται σε γενικά εμπορεύματα, προϊόντα με μπαταρίες, ευπαθή είδη, φαρμακευτικά προϊόντα, επικίνδυνα εμπορεύματα και άλλες κατηγορίες. Οι ειδικές απαιτήσεις για τον τύπο και τη συσκευασία του φορτίου καθορίζονται με βάση την αεροπορική εταιρεία, τον τύπο του αεροσκάφους, τα λιμάνια αναχώρησης και προορισμού.

 • Q

  Πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια των εμπορευμάτων;

  A

  Η Dlink Global προσφέρει επαγγελματικές λύσεις μεταφοράς και διενεργεί αυστηρούς ελέγχους της εξωτερικής συσκευασίας των εμπορευμάτων σε κάθε επιχειρησιακό στάδιο για να διασφαλίσει τη σταθερότητά της. Για είδη υψηλής αξίας, η εταιρεία βοηθά τους πελάτες να αγοράσουν ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για την προστασία των συμφερόντων τους. Σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας αγαθών, η Dlink Global θα βοηθήσει τους πελάτες να υποβάλουν τις απαραίτητες αξιώσεις.

 • Q

  Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα μεταφοράς;

  A

  Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η Dlink Global έχει συσσωρεύσει ώριμη τεχνογνωσία στις διαδρομές μεταφοράς, τις επιχειρησιακές διαδικασίες και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών. Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία λύσεων μεταφοράς προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις χρονισμού διαφορετικών πελατών, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών σε πολλαπλές διαστάσεις, συμπεριλαμβανομένων λύσεων, τιμολόγησης, χρονισμού και εξυπηρέτησης.

Χωρίς όνομα-14
Χωρίς όνομα-15
Χωρίς όνομα-16
Δύναμη

Γιατί να μας επιλέξετε

Καυτές κατηγορίες

LOGISTICS SOCIY

7
6
5
4
3
2
1